sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Cantecul si jocul

Cantecul si joaca este extrem de important in dezvoltarea copiilor nostri.
Copilaria trebuie sa fie vesela si indivizii sa isi aduca aminte cu mare drag de aceasta, toti cei din jurul copiilor trebuie sa ii sustina sa cante, sa se joace, sa rada, sa stie ca in viata nu exista nu pot!
Prin cantec si joaca copilului trebuie sa ii fie incurajat dreptul de a visa, se stie ca a visa este modul nostru de a trece cu bine peste toate cele mai putin bune din viata noatra.
Speranta este tot o modalitate de visare.  Iar fara speranta ce ar mai fi viata pe acest pamant? Orice inventie si imbunatatire a vietii noastre pe pamant au fost niste vise, de cele mai multe ori niste vise din copilarie pline de nebunie.
Cele mai indraznete inventii si schimbari in istoria umanitatii au fost facute de oameni visatori ce au crezut in ei in ciuda tuturor celorlalti care ii considerau cel putin nebuni.
Noi va incurajam sa va sustineti copii sa viseze, sa cante cantece pentru copii si sa cantati si voi impreuna cu ei. Nu uitati sa fiti copii, iar melodiile de copii sunt un mod excelent de a ne aduce aminte de copilaria noastra, nu-i asa?
Care a fost cantecul vostru preferat in copilarie? Dar care este melodia preferata de copilul tau?
Noi proaspat am descoperit melodi lui Smiley - Acasa:

2 comentarii:

  1. Măsmăruţa mea era topită după melodia Cai verzi pe pereţi, tot a lui Smiley.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa.. si ai nostrii. Melodia aceasta astazi am ascultat-o pt prima data, ne inspira mai mult pe noi decat pe ei.

    RăspundețiȘtergere